Framgang i valget.

Fire representanter i neste periode. Et innlegg fra partileder Jan Midtskogen.

original_1478643123_907041

Opptellingen etter valget viser at vi får 4 representanter i kommunestyret i neste periode. . Det er en gledelig framgang fra 3. Vi vil takke nominasjonskomiteen, som kom i gang med sitt arbeid tidlig, programkomiteen som også var tidlig ute, og alle de som har stått på i valgkampen med å  ha hatt stands, skrevet innlegg i media og andre aktiviteter. Tusen takk for innsatsen!

Vi har 18,8% av stemmene, en framgang på 2,1% fra sist kommunevalg. Senterpartiet mister ett mandat (Fra 9 - 8), Høyre mister også ett mandat (Fra .4 - 3). Venstres gruppe øker med en representant (Fra 4 - 5). Det har nok å gjøre med den voldsomme kampanjen med mye usaklig argumentasjon mot eiendomsskatt, og underskriftslister med krav om folkeavstemming. Frp beholder sin representant.

Nå begynner jobben med å få formannskap og ordfører og varaordfører på plass. Det skal nok foregår en del forhandlinger før dette skal velges den 8. oktober. Så er det alle råd og utvalg som skal velges. Disse valgene skal gå for seg den 22. oktober. Etter det begynner det nye kommunestyret å fungere først med full fart med budsjett og økonomiplan.